Се што ви треба е малку песок и добро лепило :).

anti_led_01

anti_led_02

anti_led_03

anti_led_04

anti_led_05

anti_led_06

anti_led_07

anti_led_08

anti_led_09

anti_led_10

anti_led_11

anti_led_12

anti_led_13

Сподели на Facebook
пати видено