Русинот е цар! Сте виделе ли до сега некој ММА борец да изгледа вака пред борба? Изгледа како да го фатила мрза или како да му е досадно целото ова шоу. Од друга страна, неговиот противник е безмилосен.

Сподели на Facebook
пати видено