Во август се родени следните 5 убавици: Џилијан Андерсон (полни 51 година), Мила Кунис (полни 36 години), Хали Бери (полни 53 години), Џенифер Лоренс (полни 29 години), Камерон Дијаз (полни 47 години). Како што е ред, да го потврдиме ова и со неколку фотографии и видеа.

Џилијан Андерсон (полни 51 година)

Мила Кунис (полни 36 години)

Хали Бери (полни 53 години)

Џенифер Лоренс (полни 29 години)

Камерон Дијаз (полни 47 години)

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено