Продолжуваме да ви ги пренесуваме највпечатливите слики од најпопуларниот светски фестивал на пивото.

Germany Oktoberfest Opening  ЧђЧ™ЦѕЧ¤Ч™

Germany Oktoberfest Opening  ЧђЧ™ЦѕЧ¤Ч™

Visitors toast with their one-liter beer mugs during opening day of 181st Oktoberfest in Munich

Germany Oktoberfest Opening  ЧђЧ™ЦѕЧ¤Ч™

Germany Oktoberfest Opening  ЧђЧ™ЦѕЧ¤Ч™

Germany Oktoberfest Opening  ЧђЧ™ЦѕЧ¤Ч™

-

A waiter carries a tray of roast chicken during opening day of the 181st Oktoberfest in Munich

APTOPIX Germany Oktoberfest Opening  ЧђЧ™ЦѕЧ¤Ч™

-

Сподели на Facebook
пати видено