– Драги, кажи ми – не ли сум најубавата жена на светот?
– Најубавата си, дури и повеќе од неа!
– Колку повеќе? – започнува да се лигави таа.
– Паа, да не претерам, ама околу 50 килограми повеќе.

Сподели на Facebook
пати видено