Анџелика Ларсон е професионална камионџика од Шведска, но исто така и ѕвезда на социјалните мрежи. Популарна е и кај мажите, заради нејзиниот изглед и заедничкиот интерес, но и кај жените, затоа што му покажа на светот дека не постојат само машки професии, односно дека и жените можат да го работат сѐ она што го работат и мажите.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено