Икеја го претставија својот најнов безжичен уред со батерија која никогаш не се троши и со висина ширина до 15 инчи. Покрај другите предности на производот, ќе ја потенцираме заштитата од крадци со до сега не видена гласовна заштита.

Сподели на Facebook
пати видено