Порано кога одев на училиште, по предметот Одбрана и заштита учевме дека Американците измислиле оружје што ги убива луѓето, а ги остава зградите недопрени. Денес веќе е јасно дека не станувало збор за некакви неутронски бомби, туку за хипотекарните кредити!

Сподели на Facebook
пати видено