Импресивна примена на знаењето по физика од 7-мо одделение. Се што ви треба е една батерија, 2 магнети и намотка.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено