Кинескиот професионалне возач Хен Јуе го сруши светскиот рекорд во најпрецизно паркирање помеѓу два автомобили. Само 8 сантиметри повеќе од должината на неговиот автомобил му беа потребни на Кинезот за да се паркира без да ги чепне другите автомобили.

Сподели на Facebook
пати видено