Тепачките не се без правила:
1. Учесниците мора да се навивачи од различни навивачки групи
2. Се тепаат со голи раце
3. Двете групи мора да имаат по ист број учесници
4. IQ на учесниците мора да е под 80

Сподели на Facebook
пати видено