9-тата сезона од популарното ТВ шоу BattleBots само што започна и веднаш можевме да видиме една епска битка на роботи. Јапонците организираат исти вакви натпревари, но нивните роботи се тепаат сами, без далечински управувачи.

Сподели на Facebook
пати видено