Сопствениците на куќата биле на пат и и рекле на чистачката да исчисти пред да се вратат дома. Кога чистачката влегла во куќата ја затекнала смеднава ситуација: Целиот стан бил испревртен наопаку, се било расфрлано, очигледно некој крадец барал вредни предмети, а од спалната се слушало силно ‘рчење. Чистачката веднаш се јавила во полиција. 29 годишниот крадец Дион Дејвис бил многу уморен и откако темелно ја пребарал куќата, решил малку да дремне. Но, се успал :).

k (1) k (2)

Сподели на Facebook
пати видено