Резервација во хотел во Индија може да значи и прилично беден избор на сместување. Да погледнеме како изгледа „соба“ во еден од најевтините типови на „хотели“.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено