Доколку сакате слатко да се изнасмеете и да прочитате по некоја оригинална мудрост, ви препорачуваме да погледнете!

motika (2) motika (3) motika (4) motika (5) motika (6) motika (7) motika (8) motika (9) motika (10)

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено