Ова е официјално видео на IHF и со право можеме да бидеме горди на нашата ракометна репрезентација. Македонија ја имаше најдобрата асистенција (број 8 во видеото). Ова е прв пат на некое првенство да настапиме како фаворити и победнички, без разлика на крајниот исход.

Сподели на Facebook
пати видено