Да не ти се верува дека постои нешто вакво, кое како магија може да ги отстрани гребнатините на вашиот автомобил.
Формулата на магичниот спреј WD-40 е откриена во далечната 1953 година од Др. Ноам Ларсен, во Сан Диего, Калифорнија, САД.

Сподели на Facebook
пати видено