Младиот дечко цели 10 години од животот ѝ посветил на оваа девојка. Нивното дружење го претставил преку 1 заедничка фотографија за секоја година.

До тука сѐ си е совршено, само што на последната фотографија, младоженецот не е тој, туку девојката се оженила за некој друг. А фраерот со насмевка на лицето, уште не губи надеж :).

Сподели на Facebook
пати видено