Аргентинскиот фудбалер Нестор Мартин Алегре само што влезе на теренот, а веќе заработи 2 жолти картони. Првиот го доби за прерано влегување на теренот, а вториот за вербална навреда на судијата.

Сподели на Facebook
пати видено