Фудбалот е прекрасна игра, но за жал, покрај убавите моменти на фер плеј, често гледаме и агресивни и злобни потези, направени со цел да се повреди противничкиот играч. Ова е избор на најжестоките од нив.

Сподели на Facebook
пати видено