Сите луѓе се различни. И психолозите не престануваат да нѐ потсетуваат на ова, давајќи голем број аргументи. Нашиот тест денес ќе ви каже сè за тоа какво значење има начинот на кој седите на гости.

Но, не треба да го сфаќате премногу сериозно, бидејќи не е психолошки, туку хумористичен. Покрај тоа, секој од нас знае дека во секоја шега има половина вистина, па ајде да видиме! Изберете си една од позите и видете го нејзиното значење:

1. Латентен авантурист

Вие сте софистицирана, елегантна и во исто време отворена личност. Но, подобро не испиете нешто посилно од валеријана, во спротивно ќе бидете во иста позиција, но наопаку и на лустерот.

2. Вербален манијак

Вие сте емотивна личност која сака да зборува за своите чувства. Понекогаш тешко ја затварате устата па кога сте на гости почесто ве нудат со храна, за да уживаат малку во тишината.

3. Зен личност

Вие сте духовна личност која практикува јога. Дури и ако тоа не е случај сега, наскоро ќе се претворите во еден од нив како и да е.

4. Господар на кадифената земја

Навикнати сте да доминирате и да чувствувате моќ. Претежно над меки предмети.

5. Оригинална машина за постојано движење

Вие сте нестандардна личност. Толку необична што луѓето се шокираат од вас. Секогаш сте слаби затоа што е тешко да се јаде во таква позиција.

6. Свој меѓу сите

Вие сте неверојатно дружељубива личност. Ви се допаѓаат долги разговори. Затоа сакате да одите на гости… и да останете таму цела ноќ, или месец-два.

7. Локален жител во зоната на удобност

Вие сте интроверт кој во големо друштво се чувствува малку непријатно. Од таков стрес, главата престанува да работи. Но, сепак сѐ уште можете да јадете.

8. Виртуелниот итрец

Сакате интрига, прикриени игри и моќ. Едвај чекавте да одите на гости затоа што вашата омилена серија заврши и сега повторно сте во реалност.

9. Неконтролиран човек

Вие сте дружељубиви и сакате да одите по гости. Но фактот дека не внимавате на вербалната ниту пак на физичката комуникација и истурате и кршите се околу вас ги приморувате домаќините да пробегнат кон драстични мерки.

10. Очаен носител на вистината

Вие не одите на гости (и не ве покануваат). Затоа што сте самодоволна, независна личност која е навикната да им ја кажува на луѓето само вистината, зачинувајќи ја со сарказам и црн хумор.

Сподели на Facebook
пати видено