Кевин Бамстред од САД решил да го тестира неговиот син Џејк и неговиот внук Кајл, дали ќе успеат да се „справат“ со веќе одамна застарената технологија на фиксните телефони. Тој им дал 4 минути да се справат со задачата, да се јават на одреден телефонски број. Тој претпоставил дека тинејџерите ќе се збунат, но не знаел дека толку ќе ја искомплицираат оваа „навидум“ едноставна направа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено