Тимот кој го програмирал Microsoft Excel за Windows 95 се потпишал на свој оригинален начин и никој до сега не успеал да им ја открие тајната.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено