За да не биде дека некој нешто измислува, еве ви линк од историската фотографија која уште си стои на сајтот на NASA (клик тука). Дали конечно тероијата на заговор дека Американците воопшто не слетале на Месечината, туку успеале вешто да го излажат целиот свет е вистина? Дали сите тие снимки и фотографии се само обична црно-бела фотосесија во некоја пустелија на Земјата?

Сега се бара локација за снимање на Марс. Да не има некој да им понуди парцела? Повелете на коментари.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.

Сподели на Facebook
пати видено