Ова мало детенце живее во сиропталиште и никогаш вистински не ја почувствувало мајчинската љубов. Видеото ќе ве остави со насолзени очи, но и со пореално гледање на работите. Пораката е: Некои деца, за разлика од привилегираните, копнеат за мајчинска љубов. Некој да ги сака безусловно. Посвојте дете!

Сподели на Facebook
пати видено