Човек оди на психијатар. Лекарот му покажува на пациентот лист со дамка од мастило:
– Што гледате тука?
– Па… гледам тажен, осамен човек, изнемоштен од комуникацијата со идиоти, од досадната и нископлатена работа и од смрдливиот, неправеден живот…
Психијатарот бришејќи си ги солзите:
– А на сликата?

Сподели на Facebook
пати видено