Помогнете му да го пронајде патот. Не заборавајте да ја соберете сета тоалетна хартија. Внимавајте, бројот на движења е ограничен.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено