Маж гледа банкнота од 1000 денари свртен кон сонцето, за да види дали не е лажна.
Којзнае од каде, експресно брзо до него се појавува полицаец:
– Со автомобил ли сте?
– Не, а зошто?!
– Штета…

Сподели на Facebook
пати видено