Манекенката Лина Даниела Даса од Колумбија учествуваше на модна ревија во градот Кукута. Градникот на девојката наеднаш се скина и одлета некаде и тоа во прилично незгоден момент, со што публиката од салата беше почестена со една неочакувана глетка. Но, манекенката не се збуни воопшто, а нејзината реакција заслужува аплауз.

Таа реагираше брзо, се покри со рацете и со шармантна насмевка го продолжи дефилето.

„Денес се случи нешто што не ми се случило досега, ново искуство! Градникот летна веднаш штом излегов на модната писта, реагирав инстинктивно“, рече манекенката.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено