Откако мајка му го отфрлила, Бенџамин нашол утеха во својот сопственик. Сега, каде и да оди сопственикот, Бенџамин не се дели од него. Прво Бенџамин го научија жителите на градот Барнзли, потоа цела Англија, а сега неговата слава почна да се шири во целиот свет.

Сподели на Facebook
пати видено