Инцидентот се случи во Ливерпул за плата од 600 фунти неделно, со која работникот го издржувал своето семејство. Ако работниците кај нас скокаа за толкави плати месечно, не неделно, Македонија цела ќе се разрушеше за 24 часа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено