Лутиот Александар не може да сфати како неговата мајка брзала за на работа и заборавила да го бакне.

Неодоливото 2-годишно момченце му објаснува на неговиот татко Христос на бебешки јазик како не сфаќа зошто останал без бакнеж. Мајката на момчето од Флорида го споделила видеото и потенцирала дека му „надоместила за грешката“.

Сподели на Facebook
пати видено