Оди Мујо на психијатар и почнува да се жали:
– Докторе ништо не ми оди во животот, повеќе нема за што да живеам. Пред некој ден ме напушти Фата, нејзините родители повеќе не стануваат кај мене.
Психијатарот:
– Не зафркавај! Кажувај како ти успеа!

Сподели на Facebook
пати видено