Ова позади него е огромна најлонска кеса, но што има внатре? Помош: Опасно е по живот!

01-kinezi (1)

01-kinezi (2)

01-kinezi (3)

 

Овие Кинези го пренесуваат гасот за домаќинството во огромни најлонски кеси. Како на сликиве што ги гледате…

 

kinezi (1)

kinezi (2)

kinezi (3)

kinezi (4)

kinezi (5)

kinezi (6)

kinezi (7)

kinezi (8)

kinezi (9)

kinezi (10)

kinezi (11)

kinezi (12)

kinezi (13)

Сподели на Facebook
пати видено