Многумина имаат јаки идеи, но малкумина можат да ги претворат во дело како уметникот Ливио де Марчи.

На Ливио де Марчи можете да му заблагодарите што уметноста на резбањето ја искачил едно ниво погоре. Во светот на Ливио, вашето дрвено палто можете да го закачите на вашата дрвена закачалка во вашиот дрвен дом и можете да се возите во вашиот дрвен автомобил (кој згора на се е амфибија).

Дрвено палто

drvo01

Палто и вратоврска од дрво

drvo02

Дрвена чанта

drvo03

Дрвена шапка

drvo04

Дрвени обувки за балерина

drvo05

Дрвени книги

drvo06

Сега кога дрвено сте се дотерале,влегувајте во вашиот нов дрвен автомобил

drvo07 drvo08

Да, може да оди и по вода

drvo09

Дрвена куќа

drvo10

Секако, ова не е единствената куќа од дрво…

drvo11

…но, повеќето од нив не се уредени целосно со дрвена покуќнина.

drvo12

Сподели на Facebook
пати видено