Таа:
– Може си лош, глуп и арогантен, но јас сепак те сакам!
Тој:
– Па и ти си лута змија, прстачка и ѓубре…
Таа:
– Но?
Тој:
– Што “но?”

Сподели на Facebook
пати видено