На еден бизнисмен му исчезнале важни документи. Во неговата канцеларија работеле чистачка, секретарка и сметководителка. Ги прашал дали знаат каде се документите и секоја од нив имала свое објаснување.

Чистачката:
Кога влегов во канцеларијата документите беа на масата.

Сметководителката:
Не ги видов документите.

Секретарката:
Ги оставив меѓу 7 и 8 страница во една книга на бирото, но не знам кој ги зел од таму.

Една од трите жени лаже. Која е таа и зошто мислите така?

Сподели на Facebook
пати видено