„Hallowheel Ride Party“ е моторџиска парада која се одржува секоја година во Франција. На парадата учествуваат околу 500 моторџии, кои прават секакви лудории додека возат. Полицијата увидела дека е попаметно да ги придружуваат моторџиите затоа што прават опасни трикови кои може да ескалираат многу бргу.

Сподели на Facebook
пати видено