Ушите почнаа да ме болат уште во првите 10 секунди, но потоа ме опфати чувство на среќа, кога сфатив дека дури и јас пеам поубаво од некого.
Проблемот на девојкава е што по професија е пејачка :).

Сподели на Facebook
пати видено