Ајде да видиме дали ќе се најдат тројца таленти да ја препеат на македонски. Славата им е загарантирана. „Passionfruit“ е термин кој се користи за некоја многу згодна девојка која мажите со страст ви ја изеле како овошје.

Сподели на Facebook
пати видено