Москва е еден од најубавите градови во светот, а за време на новогодишните празници станува и еден од најмагичните градови.

Кристина Макева фотографка од Москва ја преточи убавината на нејзиниот град во фотографии кои ќе ви го одземат здивот. Погледнете ги, затоа што оваа новогодишна бајка ќе ја засакате, без разлика на годините.

Сподели на Facebook
пати видено