Ноќниот клуб PRYZM на Нотингем има долга 95-годишна историја во градот, бидејќи некогаш бил поправен дом и се чини дека некои од претходните затвореници никогаш не заминале.

Откако еден постар супервизор се пожали дека наоѓал расфлани шишиња по подот заменик-директорот Томас Дод (29), решил да ги провери надзорните снимки. Тогаш го видел страшниот момент во кој главниот фрижидер на барот сам се отвара и од него летаат шишиња.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.

Сподели на Facebook
пати видено