Човеков го спасил бездомното кученце од улица и го однел во центар за згрижување на животни. После неколку дена човекот се врати да го посети малото питбулче. Никој не очекуваше дека кученцето ќе го препознае, а камо ли ова што се случи…

Сподели на Facebook
пати видено