Затворениците во затворот во провинцијата Пиракоара го фатија чуварот задолжен за инспекција како заложник.

Барањето на затворениците било да ги преместат во друг затвор, а чуварот бил пуштен после 24 часовно преговарање во напната атмосфера. Дали затворениците го добија она што го бараа, бразилските власти не соопштија.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено