Додека на училиште учеа лекција за боите, наставникот му подари на ученикот специјални очила со кои тој иако имал вроден проблем, можеше да види бои за прв пат во животот. Нема човек кој може да ги задржи солзите во ваков момент.

Сподели на Facebook
пати видено