Вистинските херои не носат наметка и маска, туку имаат срце храбро и полно со многу љубов и емпатија. Секоја чест за ваквите луѓе! Видеото е снимено во рускиот град Фокино.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено