Фентанил е дрога со брз почеток и краткотрајно дејство, таа е дури 100 пати посилна од морфинот. САД има сериозен проблем со оваа дрога, која се користи и за медицински цели, откако се прошири низ улиците и почна да одзема се повеќе животи.

Најчесто луѓе кога ќе видат личност која се боде со игла не реагираат во страв да не бидат нападнати или да немаат проблеми, сепак одлуката на овие луѓе да помогнат му го спасила животот на младото момче. Хуманите анонимни луѓе наишле на човекот во Кенсингтон, Филаделфија и му помогнале да оди во болница, а пред тоа псотојано го охрабруваат за да не се онесвести. Видеото не е за чувствутелни луѓе.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено