Си живеело едно убавo младo момче, но лошата волшебничка му пуштила магија да може да кажува само по еден збор годишно. Момчето се заљубило во комшивката… и замолкнало… 7 години молчело, 7 зборови собрало. И собрало храброст, отишло кај комшивката и и рекло:
– Те сакам! Омажи се за мене сега!
А комшивката си ги извадила слушалките од ушите и рекла:
– Што?

Сподели на Facebook
пати видено