Причината за тепачката била во тоа што последна желба на покојникот била да го погребе попот од соседното село. Затоа нивниот поп се начукал и отишол на погребот да ги искрши сите до еден.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено