2014: Да ослабам 3 килограми.
2015: Да ослабам 5 килограми.
2016: Да ослабам 7 килограми.
2017: Да ослабам 9 килограми.
2018: Да ослабам 11 килограми.
2019: Да се борам против стандардите за убавина наметнати од ова капиталистичко, материалистко и сексистичко општество!

Сподели на Facebook
пати видено